top of page

referanser

Jon Henning - 42 år

Desember 2018 var et vendepunkt i livet hvor jeg måtte innse at jeg over en lengre periode hadde jobbet for mye og sovet fint lite.

Det var bare å rive fasaden og innse at man var blitt syk og måtte finne tilbake til seg selv og livet igjen. Noe min kone hadde forsøkt å fortelle i en lenger periode og endelig fikk meg til å forstå alvoret.

Via bekjente kom jeg i kontakt med Finn Arne som satte av tid allerede dagen etter.

Personlig var jeg lenger ned enn noen gang, men orket å stå oppreist. Spent reiste jeg for å møte Finn Arne, usikker på hva jeg gikk til.

Det som møtte meg var en mann med et stort smil om munnen som sto med åpne armer og ga meg en klem.

Første timen gikk mest ut på å grave frem alt for å få belyst hvorfor man er der man var.

Finn Arne er en mann som virkelig får deg til å finne ut av hvem som er viktigst i livet og hva som er viktigst ved å lytte hjerte og følelser, ikke via hjerne og mekanismer som er satt i et system. Han finner dine behov og avdekker hva du trenger.

Ved hjelp av dette kom vi frem til mange gule lapper man skal minne seg selv på daglig for å huske hva som er viktigst.

Nemlig deg selv❤️

Historien kunne vært en lang roman, men fortalt i korte trekk.

Jeg hadde ikke kommet dit jeg er i dag på 4 mnd uten Finn Arne’s hjelp og opplever nå min beste tid i livet i en alder av 42 år.

 

Mvh

 

Jon-Henning

Tore - 38

Når jeg kom til deg hadde jeg få eller ingen positive tanker. Var sint og skylte på omgivelser og andre rundt meg. Lei av livet og meg selv, lite sosial og murte meg inne...... Du fikk meg til å gå i meg selv og vi fant raskt noen av årsakene til mine problemer. Hadde tre timer og noen hjemmelekser i mellom. Nå smiler livet igjen og er sosial, positiv og har fått meg kjæreste ❤️ Dette kan varmt anbefales..... Tusen takk.

Tore 38

Per - 40

I flere tiår med økende fokus på hvordan omgivelsene skulle og burde forholde seg til meg og mitt måtte jeg inse at jeg ikke lykkes særlig bra. Jeg har over tid erfart en økende grad av irritasjon og forundring over hvordan "verden" kunne velge å misforstå mye av det som for meg var opplagt. Etter noen samtaler med Finn Arne ble jeg raskt klar over att her var det en som var oppriktig engasjert og opptatt av å hjelpe meg. Han er ikke belærende, ikke instruerende, har ikke alltid svaret, men er meget god til å stille spørsmål. Gjennom gode samtaler og dialog leder han meg gjennom nye måter å se ting på, og via gode spørsmål ender jeg oftest opp med svaret selv. Som god normann og voksen var jeg naturlig skeptisk til å søke hjelp til å mestre hverdagen bedre, det var for meg ett slags nederlag. Ikke gjør som meg, ikke bruk tiår på å tro at "verden" skal endre seg. Finn Arne oppklarte raskt at det er en lettere og mer realistisk oppgave å endre på seg selv fremfor å tro en skal lykkes med å endre verden. Bonusen er at når jeg endret meg endret det også omgivelsene mine positivt, noen ganger trenger vi noen for å se det åpenbare. Stor takk for kunnskap og profesjonell hjelp, du har herved min beste anbefaling 🙂

Per 40

Ønsker du å si noe om FAS coaching?
bottom of page